donderdag 16 maart 2017

Contentement #6

Bij het zien verschijnen van een nieuwe aflevering van Gerhilde's Count your blessings en de heerlijke #happythings2017 foto's bij Jozefien en Barbara, besefte ik dat het al veel te lang geleden was dat hier nog eens wat contentement verscheen.

Niet dat er in die hele tussentijd geen contentement was, integendeel. Thank God! 😊 Dus bij deze een kleine bloemlezing uit de afgelopen twee maanden en een half...

Begin februari nam ik afscheid van de geweldigste collega's ever. Wat een heerlijkheid om zoveel warmte te mogen voelen (ondanks de vele emo-momenten). En toffe kado's te krijgen ... 😉

Als afscheid voor die collega's werd een tuinfeestje gepland. In februari. Op de 'grote dag' hadden we alle geluk van de wereld en kregen de allereerste warme lentezon kado.
We ontdekten voor het eerst de eerste krokussen en sneeuwklokjes in onze tuin. En we zagen op enkele dagen de hele struik forsythia in bloei komen.
Er worden volop voorbereidingen getroffen voor de kipjes die binnenkort bij ons komen wonen. Dat wordt één van mijn beste birthdaypresents ever! Ik heb er al zo veel goesting in ...  

Ook ons reisje naar Andalusië wordt stilaan meer concreet (over twee weken zijn we er eventjes tussenuit ... jihaa!)

Bij een spelletje uitbeelden probeerde Zoonlief met veel serieux iets duidelijk te maken. Helaas, niemand begreep wat hij bedoelde. Toen we het uiteindelijk opgaven en het antwoord vroegen, zei hij: "Een heks met Mickey Mouse oren, dat was nu toch duidelijk!". Euh ... ja?

In de sneeuwperiode (wat lijkt dat al lang geleden 😊) kregen we een iets beter zicht op de eekhoorn in onze tuin.
Af en toe (maar eigenlijk nog steeds veel te weinig) was er sprake van een (half) dagje quality time alleen met Manlief.

De twee oudsten zeggen op de meest onverwachte momenten, met een twinkeling in hun ogen, dat "het vandaag de allerleukste dag van altijd is" 💕 (Het zou een reclame voor Disneyland kunnen zijn, hihi).

De jongste begint bij alles, wat nog maar van ver iets weg heeft van muziek, vol enthousiasme met haar hele lijfje te dansen.

En waar ik nog geweldig blij van kan blijven worden: De geur van zonnecrème. Oh, en de geur van vers gewassen kinderhaartjes.

9 opmerkingen:

 1. Geweldig! Er zitten herkenbare dingen tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooi lijstje! Wij gaan in mei ook naar Andalusië. Ik ben dus al zeer benieuwd naar je verslag :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh tof! Twaalf jaar geleden gingen we al eens naar Andalusië, heel erg de moeite! En april, mei zijn qua natuur het mooist. Deze keer zal het een reisje met de drie kids zijn, ongetwijfeld een andere ervaring ☺ I'll keep you posted 😉

   Verwijderen
 3. Oh de geur van zonnecrème! En van versgewassen haartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, die eerste tekenen van de lente (en de zon!!!), daar kan ik ook heel content van worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ☺ en gedeeld geluk is dubbel geluk, naar t schijnt 😉

   Verwijderen
 5. Voor de geur van versgewassen haartjes smelt ik helemaal! En idd, terug wat geur en kleur dat tevoorschijn komt in de tuin. Ik verlang al zo naar het blote armen weer

  BeantwoordenVerwijderen