donderdag 28 januari 2016

Tante Fee trakteert: tutdoekjes give-away

Vandaag ben ik exact drie maanden op ontdekking in blogland! Feest! Dat vraagt om een kadootje. Voor u :-) Tijd om eens een (bescheiden) give-away-tje te organiseren, dus. Wat u daarvoor moet doen, kan u onderaan lezen.

Dat er nog een knuffeldoekje op de agenda stond, wist u al. Hoe dat er moest uitzien, wist ik nog niet. Na de eerste wenmomenten in de crèche, besefte ik dat een knuffeldoek waaraan een tut (fopspeen, in deftig Nederlands :-)) kan bevestigd worden, het handigste zou zijn. Ook voor 's nachts, wanneer die tut op de meest onmogelijke manieren uit bed ergens naartoe valt, zou het van pas komen dat er iets aanhangt, om hem zodoende rapper terug te vinden. De voorwaarden waren dus duidelijk. Maar daarmee had ik nog geen voorbeeld of patroon. Tijdens het uitladen van de afwasmachine leek me ineens een koffiebordje de ideale vorm. En toen waren we vertrokken. En kon ik niet meer stoppen :-)

De blauw-en-groene bloemetjes en de appeltjes hebben blauwe wafeldoek als achterkant (de doekjes hierboven, dus), de anderen (hieronder) hebben een achterzijde in badstof.
Als sluiting gebruikte ik kamsnaps.
En misschien valt het op (misschien ook niet) dat de labeltjes allemaal op een andere plaats zitten. Het was namelijk de eerste keer dat ik mijn eigenste, gepersonaliseerde labeltjes gebruikte (*trots*) en daarom aan het experimenteren ging met de locatie ervan. Ze zijn zwart, met in donkergeel het opschrift "Hocus Pocus, made by Tante Fee".
Nu zit ik dus met een hele voorraad tutdoekjes. En geef ik er graag eentje weg! Zonder tut eraan, welteverstaan. Anders zou ik nogal ruzie krijgen met Babylief.
Moest u geen tuttend kind meer in huis hebben, of er geen verwachten, zijn deze tutdoekjes ook altijd leuk om aan iemand anders, mét tuttend kind, kado te geven ;-).

Wat moet je doen om er eentje te winnen?
 1. Laat in een reactie hieronder weten welke van mijn posts van de afgelopen 3 maanden jouw favoriet is en waarom. Geen stress, gewoon je eerste gedachte laten weten. Enkel en alleen omdat ik wat curieus ben :-)
 2. Vermeld ook naar welk van de zes doekjes je voorkeur uitgaat en waarom.
 3. Mijn blog volgen via Bloglovin, verhoogt je winstkans (je naam komt dan dubbel in de pot).
 4. Meedoen kan tot en met dinsdag 2 februari 2016. Op 3 februari maak ik de winnaar bekend, die door een onschuldige kinderhand zal getrokken worden

6 opmerkingen:

 1. Jeej!!! Ik doe graag mee!! Leuk jong!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vergeten de vraagjes. De leukste was die met de teksjes in het boekje. ik volg al en de leukste vind ik diegene met de appeltjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. En uiteraard: bedankt voor de enthousiaste reactie, Yerasi!

   Verwijderen
 4. Ik heb geen echte baby meer, maa wel een semi-baby natuurlijk, maar denk dat ik deze zeker aan iemand kado kan doen, als ik het niet zelf wil houden :-) ik volg je al, dus dat zit al mee :-) en grappig, ik plan ook een give-away binnenkort, heb m'n stoffenkast een heel heel klein beetje uitgemest en wat weggevertjes geselecteerd :-) wordt ook vervolgd dus :-) ik vond veel van jouw posts leuk, heb onthouden die met de babytijd, oa over het wennen aan water/bad ( in de handdoek) , die over het minde weggooien van eten, die met de leuke babykadootjes, en die met jouw kerstversiering. Vanalles dus :-) en ik vind het doekje met de straat het leukste :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben al benieuwd naar jouw give-away!Bedankt voor de uitgebreide reactie, tof :-)

   Verwijderen