maandag 9 november 2015

Jaloers op een giraffe

Een tijdje geleden waren we met het Gezin in Planckendael voor het Festival Van de Abonnee. Die dag is het park enkel toegankelijk voor abonnees (heerlijk rustig!) en zijn er tal van VIP-activiteiten voorzien.

Zo namen we een kijkje in het binnen- en buitenverblijf van de olifanten en woonden we hun badmoment bij. Dochterlief wist dit avontuur achteraf zeer treffelijk te illustreren.
De kids konden een tiental keer achter elkaar op de draaimolen, we mochten zo dicht bij de kamelen dat ze in ons gezicht konden boeren, ... Kortom, het was een onvergetelijke dag!

Bij de giraffen kregen we een uitgebreide uitleg over de gewoontes van giraffen. Zo vertelde een verzorgster dat haar lievelingsdieren vaak genoeg hebben aan drie powernaps van een tiental minuten slaap per etmaal!

De afgelopen weken heb ik 's nachts al vaak gewenst een giraffe te zijn. Wanneer Babylief om onduidelijke redenen haar rust maar niet kan vinden en ik alle mogelijke cijfercombinaties op de wekker zie passeren, ... O, wat had ik dan graag genoeg gehad aan drie keer tien minuten slaap. Jaloers op een giraffe, godbetert!

En zo komen we bij de wijsheid van de week:
... en 's anderendaags een goeie zjat koffie met een gezellige vriendin in die cozy nieuwe koffiebar op het marktplein!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten