maandag 6 november 2017

Gehaakt gsm-hoesje en een weggevertje

Hè, hè, da's lang geleden ... Eindelijk vind ik nog eens een beetje tijd om hier iets van me te laten horen 😊 Een nieuwe job, 'ineens' twee kinderen in de lagere school (en dus ook elke dag twee keer huiswerk 😉), de dagelijkse dingen, ... Alles bij elkaar maakte dat ik 's avonds niet veel energie meer over had om te naaien of te bloggen. De zetel riep telkens heel hard en won meestal ook van de lokroep van mijn naaimachine 😊

Maar alleen maar zetel-hangen was het toch ook niet ... En dus ging ik aan het haken ... Creatief bezig zijn, zonder te hard te moeten nadenken en tegelijk gezellig bij Manlief in de zetel, onder een dekentje, half-en-half zijn tv-programmaatjes volgen. Meer heeft een mens niet nodig op een kille herfstavond, toch!? Vandaag presenteer ik dan ook met een klein beetje trots mijn allereerste geslaagde haakwerkje: een hoesje voor mijn gsm!
Het idee vond ik in het 'Handboek Haaktechnieken'. De okerkleurige wol komt van de Zeeman, het labeltje van de Action en de knoop uit grootmoeders kastje.
En omdat ik het zo leuk vind om te doen, zo blij ben dat jullie hier komen kijken en omdat ik al een hele tijd in kadootjes-geef-stemming ben, geef ik een gehaakt gsm-hoesje weg. Laat in een reactie hieronder weten welke kleur jouw voorkeur heeft (appelblauwzeegroen, felrood of oker) en misschien krijg je binnenkort een heerlijk herfstig hoesje in je brievenbus. Meedoen kan tot zondagavond 12 november 2017. Veel succes!

6 opmerkingen:

 1. oooh zo leuk, haken kan ik niet maar zo'n okerkleurig hoesje lijkt me wel leuk om te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tot twee weken geleden dacht ik ook dat ik niet kon haken ;-)

   Verwijderen
 2. Heel leuk! Ik kocht net een nieuwe gsm, mét hoesje, dus ik gun het iemand anders van harte. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ola, alles splinternieuw is ook helemaal niet slecht natuurlijk! ;-)

   Verwijderen
 3. Ooit haakte ik ook een stapel van die hoesjes, misschien moet ik de haakpen ook nog eens terug oppakken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Wordt al snel verslavend hè, dat haken ;-) Gewoon doen, zou ik zeggen!

   Verwijderen