woensdag 8 juni 2016

Wat zeker niet mag ontbreken voor Baby's eerste strandvakantie: Leon badcape - La Maison Victor

Dat het lenteweer hier in ons Belgenlandje niet echt op gang komt zoals het hoort, hoef ik niemand meer te vertellen, natuurlijk. Gelukkig hebben we met ons gezinnetje het heerlijke vooruitzicht om binnenkort een weekje naar de Spaanse zon te vliegen :-) En bij die Spaanse zon horen ongetwijfeld ook zee en strand, of op z'n minst een zwembadje! De Leon badcape uit La Maison Victor leek me dan ook een absolute must-have voor in Babylief haar reiskoffertje. Na haar allereerste spetters in een zwembad lekker opwarmen in een zacht badjasje, wat wil zo'n kind nog meer (denken we dan maar, zolang ze het niet zelf kan zeggen :-)).

Twee mintgroene badhanddoeken kocht ik bij Zeeman, want één exemplaar was net te weinig badstof voor een maatje 74. Bij Infinity Stoffen in Borgerhout vond ik toevallig de perfecte biais. En zo kon ik aan de slag.
Op één of andere, mij nog onbekende, manier slaagde ik erin de badcape in spiegelbeeld te maken. En vreemd genoeg merkte ik dat pas toen 'ie helemaal af was :-)
Volgens de beschrijving in La Maison Victor moet je de binnenste panden aan elkaar vast stikken. Je moet dan de cape dus telkens over het hoofdje trekken. Voor een baby/peuter leek me dat niet zo heel praktisch. Daarom maakte ik in de plaats daarvan het pand langs de binnen-zijnaad met een kamsnaps vast. Zo kan je de cape lekker wikkelen.
Het biais-lint kocht ik redelijk impulsief. Ik was echt onmiddellijk zo verliefd op die bloemetjes! Blijkt achteraf dat de bloemetjes qua vorm bijna exact overeenkomen met de bloemetjes op Babylief haar badpakje :-) Perfect match! Hoeveel chance kan een mens toch hebben :-)

Sun, here we come!

3 opmerkingen:

 1. Oooh, zo schattig!! Ik zie ze daar al zitten, een echte beachbabe :-) en heel leuke 'hack' zo, met de overslagpanden! Ziet er idd handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Gelukkig kan ze net zitten (als er niet te veel wind staat, tenminste, want dan valt ze nog wel eens om :-))

   Verwijderen
 2. Oh tof gevonden om het zo te maken!
  Die gaat zeker van pas komen!

  BeantwoordenVerwijderen