woensdag 27 juli 2016

Weg van de stad?! - het vervolg

Het is intussen weeral een hele tijd geleden dat ik de voordelen en de leuke kanten van het wonen in de stad op een rijtje zette. Het is nog langer geleden dat ik vertelde over ons voornemen om een ander nestje te zoeken

Het is sowieso al een hele tijd geleden dat er hier nog eens een post verscheen, eigenlijk. Komkommertijd? Nee, hoor. Te hard bezig met luilekkeren en niets doen in deze tijden van vakantie? Nope!

Er wordt hier elk vrij moment zelfs heel hard gewerkt. Ingepakt. Behang af getrokken. Geplamuurd. Uitgebroken. Geschilderd. Gepoetst. Afgestoft. Gedweild. En dat allemaal op den buiten, begot :-)

Want ja, uiteindelijk werden knopen doorgehakt, appartement verkocht en huis gekocht. In het groen. Met een tuin. Bijna het verst mogelijk van de stad weg... Wie had dat ooit gedacht? :-)
Al dat groen. Die speelruimte in onze nieuwe tuin. De mogelijkheid om voor iedereen een eigen kamertje te maken op termijn. De rustige omgeving. De kleinschaligheid van de dorpsschooltjes. Het zal een wereld van verschil zijn. Maar we hebben er een super goed gevoel bij.

Als ik binnenkort ooit nog eens even vijf minuten tijd heb, vertel ik er vast meer over. Maar geniet intussen alvast even mee. Er is nog een 'klein beetje' werk aan de winkel ... :-)
 

4 opmerkingen:

 1. superspannend!! en ik ken maar àl te goed de drukte die dat alles met zich meebrengt! dus doe maar lustig verder daar, en probeer een beetje te 'genieten' van het steeds meer af wordende huisje dat jullie thuis gaat zijn! Wij gingen ook van een 'kleine' stad naar een dorpje en ik vond het er heel fijn :-) Vooral ook een tuin, met de kindjes, is echt heerlijk! Succes en moed daar he!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci, Barbara! Jullie verhuis was wss nog wel van een ander niveau (de laatste dan toch zeker!). Het is inderdaad, tussen de drukte door, ook heerlijk om te dromen over hoe het (hopelijk binnenkort al) zal worden :-)

   Verwijderen
 2. hola! leuk om binnen te kunnen kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hopelijk ziet het er binnenkort allemaal iets vrolijker uit :-)

   Verwijderen