donderdag 10 augustus 2017

Getest en goedgekeurd: gratis patroon Pluk een Roos

Afgelopen zondag publiceerde Mijn Leven met Vier Helden een nieuw patroontje voor een meisjesjurk of top. En ik mocht het mee testen vooraf, joepie! Mijn eerste ervaring in een echte testgroep, en zo fijn! Net als het patroon zelf trouwens... 

De verschillende opties in het patroon zorgen ervoor dat er eindeloze variaties mogelijk zijn. Met of zonder vlindermouwtjes, froezels, rimpels, stolpplooien en/of paspel. Katoen of tricot. Kort of lang. Met dit patroontje lijkt alles wel mogelijk ... En dat in maten 92 tot 128. Helemaal gratis en voor niks!

Ik kreeg de eer de grootste maat, 128, te testen. In overleg met Dochterlief werd het een top, met stolpplooi vooraan, zonder mouwen, in een zwart-witte colourblock.Er worden geen sluitingen voorzien, dus geen gedoe met knopen of ritsen. Enkel in de hals wordt een lintje geregen. Op het patroon staat een knoopsgat aangegeven, waar je een strikje kan laten uitkomen. Maar eigenlijk kan je zelf kiezen waar het komt. Of als je echt geen knoopsgat wil maken, steek je er een elastiek door, en klaar is kees. 


Pluk een Roos is echt een zalig patroon! En helemaal niet moeilijk. Het meeste tijd stak ik in het kiezen tussen de verschillende mogelijkheden ๐Ÿ˜Š Er ligt al een stofje klaar voor een volgende exemplaar.


Heb je graag nog meer inspiratie vooraleer zelf aan de slag te gaan? Kijk dan zeker eens op de blogs en/of instagram van de andere testers, en natuurlijk ook op de blog van Mijn leven met Vier Helden zelf! Daar vind je meteen ook een overzicht van de andere testers. 

Het patroon zelf kan je hier downloaden. Veel naaiplezier! 

En Sara, hartelijk bedankt voor deze kans! Ik vond het super om je patroon te mogen testen. Tonnen respect voor alle liefde en werk dat je er in stak ๐Ÿ’•

14 opmerkingen:

 1. Zo mooi! Leuke variatie van het patroon maakte je ;-). Mijn oog viel op het gratis patroon, begin deze week, en ben ook al begonnen met een Pluk een roos. hele leuke blog trouwens ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel plezier ermee, het is echt een toppatroontje! Benieuwd naar jouw versie. En bedankt voor de complimentjes ☺

   Verwijderen
 2. Een versie zoals ik ze nog niet maakte, dus dank je wel voor de inspiratie. Ik lees hier vaak mee, dus het was heel fijn dat je erbij was. Btw ook welkom bij mijn thuis hรฉ x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het echt een supertoffe ervaring ☺ En bedankt voor de uitnodiging, ik laat je nog iets weten!

   Verwijderen
 3. Een mooi topje door haar eenvoud! Ik ben fan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een totaal andere versie. Lekker stoer zo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Past beter bij m'n coole griet van een dochter zo ๐Ÿ˜‰

   Verwijderen
 5. Wat een mooie versie! Leuk om 2 verschillende stoffen te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit exemplaar overtuigde mij dat ik ook eens een colorblock-versie moet maken! Heel knap.

  BeantwoordenVerwijderen