maandag 25 januari 2016

Muffintop Maandag

Hoe zou het toch zijn met die muffintops van Tante Fee, hoor ik u denken.
Dat ik het eens snel zal vertellen!
Wel, die zijn - zoals dat past bij de tijd van het jaar - gesmolten als sneeuw voor de zon!
Ha!
Niet dus...

Wel ligt er intussen een turnmatje klaar. Naast dat boekske dat "Extra snel happiness in je bikini" beloofde (tijd zat dus, het is nog bijlange geen zomer, en stel u voor dat dat effectief snel zou gaan, dan sta ik daar zonder muffintops midden in de winter, haha). 
Maar goed. De pot M&M's is leeg, en het is het plan om die niet (NIET!) terug te vullen. En er wordt al hard nagedacht over gezonder eten. Lees: iets minder suiker nuttigen.
Om te beginnen: een gezonder ontbijtje. Geen bokes met choco meer (of blootlam met kokola, zoals Zoonlief dit tot voor kort noemde). Ook geen 'gezonde' cruesli met platte kaas. Nee, we gaan voor homemade granola! Blijkbaar al lang in de mode, maar voor mij een ontdekking. Een gemakkelijk en heerlijk lekker recept vond ik hier. Vanmorgen getest en helemaal goedgekeurd! Njammie! 
O ja, en al bij al is er al een  klein lichtpuntje! Een gewone jeansbroek geraakt terug tot boven én dicht :-) Bye bye zwangerschapsbroeken! Feestje!

Benieuwd hoe het verder zal gaan? Vanaf nu zal ik de spannende avonturen van die muffintops van mij elke laatste maandag van de maand met u delen. Wish me luck! ;-)

2 opmerkingen:

  1. haha, grappige prentjes erbij. Die granola moet ik toch ook ooit eens proberen, ik las er al zo vaak iets over! benieuwd naar je muffin top avonturen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt een aanrader! Lekker, direct klaar. En ik voel me nu echt supergezond! 😉

      Verwijderen